Bok & Stoof (diner + bierproeverij)

Op zaterdag 17 november organiseren we weer een Bok & Stoof sessie. We bereiden een smakelijke stoofschotel mét speciaalbier in een originele Hongaarse bogracs. Ingrediënten: veel verse groenten en een stukje wild (!). Natuurlijk omlijsten we deze workshop met een proeverij van diverse bok- en stoutbieren passend bij het seizoen.

Foto-impressie (LET OP! Tekst gaat verder onder de foto’s)

Dit programma is speciaal samengesteld voor liefhebbers van het winterseizoen, die op een gure avond bij het kampvuur graag een goed glas heffen en genieten van een heerlijke maaltijd, bereid op houtvuur.

Programma (onder voorbehoud)

15u30 – aftrap en intro
16u00 – start bereiding
17u30 – voorafje (eerste proefglaasje)
18u00 – soep (tweede proefglaasje)
18u30 – hoofdgerecht (derde proefglaasje)
19u30 – nagerecht (vierde proefglaasje)
20u00 – nagenieten bij het kampvuur
Kosten

Voor de kookworkshop, incl. 4 proefglazen speciaalbier (ca. 15cl per glas), betaal je 39,50 euro p.p.

Locatie

We koken op een goed bereikbare locatie in de Hollandse Biesbosch (Dordrecht).

Boeken

Dit arrangement boeken? Dat kan via onze webshop. Je kunt direct afrekenen via iDeal, makkelijk én veilig.

Liever privé?

Boek je deze activiteit liever een keer privé met jouw gezelschap? Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor groepen (vanaf 12 personen).