Referenties

Activiteiten van Passie voor Puur worden doorgaans goed beoordeeld. Waarom onze klanten zo tevreden zijn?

 •   Vandaag een 1-daagse zomervakantie gevierd. Tenminste, zo voelde het, met geniaal weer, mooie kanotocht, vuurtje maken met vuursteen en lekker buiten eten. Alles goed voorbereid, en Brammert zorgde voor een relaxte sfeer. Veel plezier en waar voor de prijs van de outdoor dag. Zeker een aanrader!

  thumb Liesbeth Van T Ende
  5/22/2016
 •   Heel erg geslaagd! Met ruim 30 collega's van Rijkswaterstaat een middag en avond buiten doorgebracht met Passie voor Puur. November, graad of 14, zo nu en dan regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Dankzij de tent en het vuur zaten we prima. Gelachen en gewerkt tijdens de diverse workshops, lekker gegeten, alles uitstekend geregeld. Brammert, bedankt!

  thumb Coby Zuidema, Rijkswaterstaat
  9/01/2015
 •   Ontzettend geslaagd teamuitje gehad! Kanovaren in een prachtig gebied met twee hele ervaren mensen. We eindigden op een prachtige plek waar we van een goed verzorgd drie-gangen menu hebben genoten. Moe maar zeer voldaan op de weg terug gekeerd. Complimenten aan Passie voor Puur!

  thumb Linda Weekers, ContourdeTwern
  7/20/2016
 •   Afgelopen zaterdag met de familie een super leuke en leerzame wildpluk wandeling gemaakt o.l.v. Brammert. Jammer dat er niet veel bessen te plukken waren en noten voor het rapen lagen, waardoor er niets bereid kon worden. Desondanks een super geslaagde workshop. Aanrader!

  thumb Esther Senden
  9/26/2016
 •   Een super dag gehad met Passie voor Puur. In de natuur ban de Biesbos naar eetbare bloemen/planten gezocht, daarna vuur maken en koken op een echt houtvuur. Het waren heerlijke recepten en de zelfgeplukte bloemen gingen in de salade. Brammert was gezellig en enthousiast en liet ons ook flink zweten met het maken van vuur. Alles top geregeld!

  thumb Annemarie Mooibroek
  6/19/2017
 •   We hebben afgelopen zaterdag een leuke dag gehad,(vrijgezellenfeest) ondanks het weer mocht dat de pret niet derven, alles was geregeld, er was een knusse tent opgezeten zodat we daar konden zitten, ons drankje konden drinken en natuurlijk de ingrediënten konden bereiden. Brammert leerde ons wat vuur technieken waarna wijzelf enthousiast aan de slag gingen. Het was een geslaagde dag, en het eten was heerlijk.

  thumb Nathalie Versloot-Verschoor
  6/29/2017
 •   Vorige week een afdelingsuitje met zo'n 50 collega's van De Goudse gehad, georganiseerd door Passie voor Puur. Katapultschieten, wandelen, wildplukken, vuur maken en ons eigen (natuurlijke) eten bereiden; het was een erg leuke, interessante en smaakvolle dag in de Biesbosch. Complimenten voor Brammert en zijn collega's, die één en ander in goede banen leidden, op een erg ontspannen manier. Aan alles was gedacht, en zelfs een flinke regenbui mocht de pret niet drukken.

  thumb Lars Wouters, De Goudse Verzekeringen
  6/26/2017
 •   Dit weekend een super leuke, leerzame en smakelijke wildpluk wandeling gemaakt in de Hollandse Biesbosch o.l.v. Brammert van Passie voor Puur. Vol passie wist hij ons veel te vertellen over verschillende soorten eetbare planten en kruiden. Waarna we zelf mochten oogsten en er vervolgens een salade van werd gemaakt met een heerlijke dressing die werd bereid door de aanwezige kinderen. Wij hebben genoten en blijven Passie voor Puur in de gaten houden voor andere leuke events.

  thumb Denise De Vet
  4/23/2017
 •   Leuk teamuitje gehad bij het Geofort met als afsluiting Koken op vuur met Brammert. Erg leuk, heerlijk gegeten en alles in een ontspannen sfeer. Bedankt Brammert!

  thumb Paul Ten Have, Gemeente Tilburg
  9/11/2015
 •   Een gezellige en verrassende maaltijd gemaakt met liefde op een vuurtje. Dat is Bok&Stoof! Alweer meer dan een week geleden maar de geur van rook, eten en goed gezelschap is nog steeds aanwezig. Heerlijke gerechten zoals konijnenbout met stoofschotel gegeten met steeds weer een ander bokbier. "Ga met je vriend of buur naar Passie voor Puur"

  thumb Arie van der Stelt
  6/20/2017

“Zelfs een flinke regenbui mocht de pret niet drukken.” (Lars Wouters, Goudse Verzekeringen)
“Absoluut een aanrader!” (Heleen Regenspurg, Erfgoed Brabant)
“Fantastisch bedrijfsuitje.” (Bianca Heeren, Da Vinci College Dordrecht)
“Hele ervaren mensen.” (Linda Weekers, Contour de Twern)
“Uitstekend geregeld.” (Coby Zuidema, Rijkswaterstaat)
“Aan alles was gedacht, met kwaliteit voorop.” (Inge Mous, Gemeente Dordrecht)
“Heerlijk gegeten.” (Paul ten Have, Gemeente Tilburg)
“Het heeft iets ruigs en avontuurlijks.” (Ofira Nebelstein, Trivire)
“Relaxte sfeer.” (Liesbeth van ‘t Ende)

Deze bedrijven boekten eerder bij ons:

Dordrecht-wk17 koninginnedag.inddcontour_de_twern_logo da_vinci_college_logo gemeente_tilburg_logo ouwehand_bouw rijkswaterstaat_logo