Ervaringen van deelnemers

De deelnemers en bedrijven die hieronder worden genoemd, durfden de uitdaging aan. We zijn sinds 2012 actief, beproefd en gegroeid. Laat u overtuigen door hun ervaringen.

Zijn kookstijl is fantastisch en koken met hem was een bijzonder belevenis die ik niet snel zal vergeten. (Kookmaat en con-collega Arriën Stegehuis, Kampvuurkok)

Recensies gedeeld op internet…

 •   Helemaal in scouting-sferen tijdens het vrijgezellenfeest van mijn zus in de prachtige Biesbosch. Dankzij de enthousiaste en ontspannen begeleiding en goede zorgen van Brammert van Passie voor Puur een hele geslaagde dag!

  thumb Petra de Jong
  6/20/2017
 •   Super georganiseerd personeelsuitje in de Biesbosch! Leuke activiteiten en heerlijk gegeten! Ook het weer was super, al was dat niet door Passie voor Puur geregeld ;). Zeker een aanrader!

  thumb Gerdien Barlag, Ouwehand Bouw
  9/07/2015
 •   Vorige week heeft Passie voor Puur een mooi middag- en avondprogramma voor de medewerkers van Erfgoed Brabant georganiseerd! 's Middags hebben we een prachtige kanotocht gemaakt, waarna we met ons allen buiten hebben gekookt en heerlijk hebben gegeten. Absoluut een aanrader!!

  thumb Heleen Regenspurg, Erfgoed Brabant
  9/26/2017
 •   Ontzettend geslaagd teamuitje gehad! Kanovaren in een prachtig gebied met twee hele ervaren mensen. We eindigden op een prachtige plek waar we van een goed verzorgd drie-gangen menu hebben genoten. Moe maar zeer voldaan op de weg terug gekeerd. Complimenten aan Passie voor Puur!

  thumb Linda Weekers, ContourdeTwern
  7/20/2016
 •   Afgelopen zaterdag met de familie een super leuke en leerzame wildpluk wandeling gemaakt o.l.v. Brammert. Jammer dat er niet veel bessen te plukken waren en noten voor het rapen lagen, waardoor er niets bereid kon worden. Desondanks een super geslaagde workshop. Aanrader!

  thumb Esther Senden
  9/26/2016
 •   Lekker gegeten, mooie omgeving!

  thumb Felice Maalste
  6/08/2017
 •   Hele gezellige dag gehad met Passie voor Puur in de Biesbosch. Goede, persoonlijke voorbereiding op maat met Brammert Waagmeester en de dag zelf in ontspannen sfeer doorgebracht. Aan alles was gedacht met kwaliteit voorop. Varen, kennis opdoen in de natuur, "spelen", koken op open vuur en voldoende ruimte voor onderling contact. Prima voor een privé feestje of een bedrijfsuitje. Team Passie voor Puur: BEDANKT!

  thumb Inge Mous, Gemeente Dordrecht
  10/02/2015
 •   Een gezellige en verrassende maaltijd gemaakt met liefde op een vuurtje. Dat is Bok&Stoof! Alweer meer dan een week geleden maar de geur van rook, eten en goed gezelschap is nog steeds aanwezig. Heerlijke gerechten zoals konijnenbout met stoofschotel gegeten met steeds weer een ander bokbier. "Ga met je vriend of buur naar Passie voor Puur"

  thumb Arie van der Stelt
  6/20/2017
 •   Brammert heeft op ons 12,5 jarig huwelijksfeestje een workshop gegeven. We kregen erg positieve reacties van de deelnemers: Lekker praktisch bezig zijn, nieuwe dingen leren over 'gewone' ingrediënten en natuurlijk de erg enthousiaste presentatie van Brammert.

  thumb Julian van der Veer
  4/26/2016
 •   Dit weekend een super leuke, leerzame en smakelijke wildpluk wandeling gemaakt in de Hollandse Biesbosch o.l.v. Brammert van Passie voor Puur. Vol passie wist hij ons veel te vertellen over verschillende soorten eetbare planten en kruiden. Waarna we zelf mochten oogsten en er vervolgens een salade van werd gemaakt met een heerlijke dressing die werd bereid door de aanwezige kinderen. Wij hebben genoten en blijven Passie voor Puur in de gaten houden voor andere leuke events.

  thumb Denise De Vet
  4/23/2017

Deze bedrijven boekten eerder bij ons

Goudse VerzekeringenSchouwburg Kunstmin Dordrecht

IBS Consultants

IVN

Erfgoed Brabant

Gemeente DordrechtContour de Twern Da Vinci College Dordrecht Gemeente Tilburg Ouwehand Bouw Gorinchem Rijkswaterstaat (div. afdelingen)