Ervaringen van deelnemers

De deelnemers en bedrijven die hieronder worden genoemd, durfden de uitdaging aan. We zijn sinds 2012 actief, beproefd en gegroeid. Laat u overtuigen door hun ervaringen.

Zijn kookstijl is fantastisch en koken met hem was een bijzonder belevenis die ik niet snel zal vergeten. (Kookmaat en con-collega Arriën Stegehuis, Kampvuurkok)

Recensies gedeeld op internet…

 •   Ontzettend geslaagd teamuitje gehad! Kanovaren in een prachtig gebied met twee hele ervaren mensen. We eindigden op een prachtige plek waar we van een goed verzorgd drie-gangen menu hebben genoten. Moe maar zeer voldaan op de weg terug gekeerd. Complimenten aan Passie voor Puur!

  thumb Linda Weekers, ContourdeTwern
  7/20/2016
 •   Heel erg geslaagd! Met ruim 30 collega's van Rijkswaterstaat een middag en avond buiten doorgebracht met Passie voor Puur. November, graad of 14, zo nu en dan regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Dankzij de tent en het vuur zaten we prima. Gelachen en gewerkt tijdens de diverse workshops, lekker gegeten, alles uitstekend geregeld. Brammert, bedankt!

  thumb Coby Zuidema, Rijkswaterstaat
  9/01/2015
 •   Vorige week heeft Passie voor Puur een mooi middag- en avondprogramma voor de medewerkers van Erfgoed Brabant georganiseerd! 's Middags hebben we een prachtige kanotocht gemaakt, waarna we met ons allen buiten hebben gekookt en heerlijk hebben gegeten. Absoluut een aanrader!!

  thumb Heleen Regenspurg, Erfgoed Brabant
  9/26/2017
 •   Een super dag gehad met Passie voor Puur. In de natuur ban de Biesbos naar eetbare bloemen/planten gezocht, daarna vuur maken en koken op een echt houtvuur. Het waren heerlijke recepten en de zelfgeplukte bloemen gingen in de salade. Brammert was gezellig en enthousiast en liet ons ook flink zweten met het maken van vuur. Alles top geregeld!

  thumb Annemarie Mooibroek
  6/19/2017
 •   Dit weekend een super leuke, leerzame en smakelijke wildpluk wandeling gemaakt in de Hollandse Biesbosch o.l.v. Brammert van Passie voor Puur. Vol passie wist hij ons veel te vertellen over verschillende soorten eetbare planten en kruiden. Waarna we zelf mochten oogsten en er vervolgens een salade van werd gemaakt met een heerlijke dressing die werd bereid door de aanwezige kinderen. Wij hebben genoten en blijven Passie voor Puur in de gaten houden voor andere leuke events.

  thumb Denise De Vet
  4/23/2017
 •   Leuk teamuitje gehad bij het Geofort met als afsluiting Koken op vuur met Brammert. Erg leuk, heerlijk gegeten en alles in een ontspannen sfeer. Bedankt Brammert!

  thumb Paul Ten Have, Gemeente Tilburg
  9/11/2015
 •   Vandaag een 1-daagse zomervakantie gevierd. Tenminste, zo voelde het, met geniaal weer, mooie kanotocht, vuurtje maken met vuursteen en lekker buiten eten. Alles goed voorbereid, en Brammert zorgde voor een relaxte sfeer. Veel plezier en waar voor de prijs van de outdoor dag. Zeker een aanrader!

  thumb Liesbeth Van T Ende
  5/22/2016
 •   Lekker gegeten, mooie omgeving!

  thumb Felice Maalste
  6/08/2017
 •   Afgelopen zaterdag met de familie een super leuke en leerzame wildpluk wandeling gemaakt o.l.v. Brammert. Jammer dat er niet veel bessen te plukken waren en noten voor het rapen lagen, waardoor er niets bereid kon worden. Desondanks een super geslaagde workshop. Aanrader!

  thumb Esther Senden
  9/26/2016
 •   Vorige week een afdelingsuitje met zo'n 50 collega's van De Goudse gehad, georganiseerd door Passie voor Puur. Katapultschieten, wandelen, wildplukken, vuur maken en ons eigen (natuurlijke) eten bereiden; het was een erg leuke, interessante en smaakvolle dag in de Biesbosch. Complimenten voor Brammert en zijn collega's, die één en ander in goede banen leidden, op een erg ontspannen manier. Aan alles was gedacht, en zelfs een flinke regenbui mocht de pret niet drukken.

  thumb Lars Wouters, De Goudse Verzekeringen
  6/26/2017

Deze bedrijven boekten eerder bij ons

Goudse VerzekeringenSchouwburg Kunstmin Dordrecht

IBS Consultants

IVN

Erfgoed Brabant

Gemeente DordrechtContour de Twern Da Vinci College Dordrecht Gemeente Tilburg Ouwehand Bouw Gorinchem Rijkswaterstaat (div. afdelingen)