Ervaringen van deelnemers

De deelnemers en bedrijven die hieronder worden genoemd, durfden de uitdaging aan. We zijn sinds 2012 actief, beproefd en gegroeid. Laat u overtuigen door hun ervaringen.

Zijn kookstijl is fantastisch en koken met hem was een bijzonder belevenis die ik niet snel zal vergeten. (Kookmaat en con-collega Arriën Stegehuis, Kampvuurkok)

Recensies gedeeld op internet…

 •   Leuk teamuitje gehad bij het Geofort met als afsluiting Koken op vuur met Brammert. Erg leuk, heerlijk gegeten en alles in een ontspannen sfeer. Bedankt Brammert!

  thumb Paul Ten Have, Gemeente Tilburg
  9/11/2015
 •   Ontzettend geslaagd teamuitje gehad! Kanovaren in een prachtig gebied met twee hele ervaren mensen. We eindigden op een prachtige plek waar we van een goed verzorgd drie-gangen menu hebben genoten. Moe maar zeer voldaan op de weg terug gekeerd. Complimenten aan Passie voor Puur!

  thumb Linda Weekers, ContourdeTwern
  7/20/2016
 •   Hele gezellige dag gehad met Passie voor Puur in de Biesbosch. Goede, persoonlijke voorbereiding op maat met Brammert Waagmeester en de dag zelf in ontspannen sfeer doorgebracht. Aan alles was gedacht met kwaliteit voorop. Varen, kennis opdoen in de natuur, "spelen", koken op open vuur en voldoende ruimte voor onderling contact. Prima voor een privé feestje of een bedrijfsuitje. Team Passie voor Puur: BEDANKT!

  thumb Inge Mous, Gemeente Dordrecht
  10/02/2015
 •   Afgelopen zaterdag met de familie een super leuke en leerzame wildpluk wandeling gemaakt o.l.v. Brammert. Jammer dat er niet veel bessen te plukken waren en noten voor het rapen lagen, waardoor er niets bereid kon worden. Desondanks een super geslaagde workshop. Aanrader!

  thumb Esther Senden
  9/26/2016
 •   Vorige week heeft Passie voor Puur een mooi middag- en avondprogramma voor de medewerkers van Erfgoed Brabant georganiseerd! 's Middags hebben we een prachtige kanotocht gemaakt, waarna we met ons allen buiten hebben gekookt en heerlijk hebben gegeten. Absoluut een aanrader!!

  thumb Heleen Regenspurg, Erfgoed Brabant
  9/26/2017
 •   Super georganiseerd personeelsuitje in de Biesbosch! Leuke activiteiten en heerlijk gegeten! Ook het weer was super, al was dat niet door Passie voor Puur geregeld ;). Zeker een aanrader!

  thumb Gerdien Barlag, Ouwehand Bouw
  9/07/2015
 •   Brammert heeft op ons 12,5 jarig huwelijksfeestje een workshop gegeven. We kregen erg positieve reacties van de deelnemers: Lekker praktisch bezig zijn, nieuwe dingen leren over 'gewone' ingrediënten en natuurlijk de erg enthousiaste presentatie van Brammert.

  thumb Julian van der Veer
  4/26/2016
 •   Heel erg geslaagd! Met ruim 30 collega's van Rijkswaterstaat een middag en avond buiten doorgebracht met Passie voor Puur. November, graad of 14, zo nu en dan regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Dankzij de tent en het vuur zaten we prima. Gelachen en gewerkt tijdens de diverse workshops, lekker gegeten, alles uitstekend geregeld. Brammert, bedankt!

  thumb Coby Zuidema, Rijkswaterstaat
  9/01/2015
 •   Een super dag gehad met Passie voor Puur. In de natuur ban de Biesbos naar eetbare bloemen/planten gezocht, daarna vuur maken en koken op een echt houtvuur. Het waren heerlijke recepten en de zelfgeplukte bloemen gingen in de salade. Brammert was gezellig en enthousiast en liet ons ook flink zweten met het maken van vuur. Alles top geregeld!

  thumb Annemarie Mooibroek
  6/19/2017
 •   Een gezellige en verrassende maaltijd gemaakt met liefde op een vuurtje. Dat is Bok&Stoof! Alweer meer dan een week geleden maar de geur van rook, eten en goed gezelschap is nog steeds aanwezig. Heerlijke gerechten zoals konijnenbout met stoofschotel gegeten met steeds weer een ander bokbier. "Ga met je vriend of buur naar Passie voor Puur"

  thumb Arie van der Stelt
  6/20/2017

Deze bedrijven boekten eerder bij ons

Goudse VerzekeringenSchouwburg Kunstmin Dordrecht

IBS Consultants

IVN

Erfgoed Brabant

Gemeente DordrechtContour de Twern Da Vinci College Dordrecht Gemeente Tilburg Ouwehand Bouw Gorinchem Rijkswaterstaat (div. afdelingen)