Referenties

Zo beoordelen deelnemers onze activiteiten.

 •   Helemaal in scouting-sferen tijdens het vrijgezellenfeest van mijn zus in de prachtige Biesbosch. Dankzij de enthousiaste en ontspannen begeleiding en goede zorgen van Brammert van Passie voor Puur een hele geslaagde dag!

  thumb Petra de Jong
  6/20/2017
 •   Vandaag een 1-daagse zomervakantie gevierd. Tenminste, zo voelde het, met geniaal weer, mooie kanotocht, vuurtje maken met vuursteen en lekker buiten eten. Alles goed voorbereid, en Brammert zorgde voor een relaxte sfeer. Veel plezier en waar voor de prijs van de outdoor dag. Zeker een aanrader!

  thumb Liesbeth Van T Ende
  5/22/2016
 •   Super georganiseerd personeelsuitje in de Biesbosch! Leuke activiteiten en heerlijk gegeten! Ook het weer was super, al was dat niet door Passie voor Puur geregeld ;). Zeker een aanrader!

  thumb Gerdien Barlag, Ouwehand Bouw
  9/07/2015
 •   We hebben afgelopen zaterdag een leuke dag gehad,(vrijgezellenfeest) ondanks het weer mocht dat de pret niet derven, alles was geregeld, er was een knusse tent opgezeten zodat we daar konden zitten, ons drankje konden drinken en natuurlijk de ingrediënten konden bereiden. Brammert leerde ons wat vuur technieken waarna wijzelf enthousiast aan de slag gingen. Het was een geslaagde dag, en het eten was heerlijk.

  thumb Nathalie Versloot-Verschoor
  6/29/2017
 •   Een gezellige en verrassende maaltijd gemaakt met liefde op een vuurtje. Dat is Bok&Stoof! Alweer meer dan een week geleden maar de geur van rook, eten en goed gezelschap is nog steeds aanwezig. Heerlijke gerechten zoals konijnenbout met stoofschotel gegeten met steeds weer een ander bokbier. "Ga met je vriend of buur naar Passie voor Puur"

  thumb Arie van der Stelt
  6/20/2017
 •   Hele gezellige dag gehad met Passie voor Puur in de Biesbosch. Goede, persoonlijke voorbereiding op maat met Brammert Waagmeester en de dag zelf in ontspannen sfeer doorgebracht. Aan alles was gedacht met kwaliteit voorop. Varen, kennis opdoen in de natuur, "spelen", koken op open vuur en voldoende ruimte voor onderling contact. Prima voor een privé feestje of een bedrijfsuitje. Team Passie voor Puur: BEDANKT!

  thumb Inge Mous, Gemeente Dordrecht
  10/02/2015
 •   Leuk teamuitje gehad bij het Geofort met als afsluiting Koken op vuur met Brammert. Erg leuk, heerlijk gegeten en alles in een ontspannen sfeer. Bedankt Brammert!

  thumb Paul Ten Have, Gemeente Tilburg
  9/11/2015
 •   Heel erg geslaagd! Met ruim 30 collega's van Rijkswaterstaat een middag en avond buiten doorgebracht met Passie voor Puur. November, graad of 14, zo nu en dan regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Dankzij de tent en het vuur zaten we prima. Gelachen en gewerkt tijdens de diverse workshops, lekker gegeten, alles uitstekend geregeld. Brammert, bedankt!

  thumb Coby Zuidema, Rijkswaterstaat
  9/01/2015
 •   Vorige week een afdelingsuitje met zo'n 50 collega's van De Goudse gehad, georganiseerd door Passie voor Puur. Katapultschieten, wandelen, wildplukken, vuur maken en ons eigen (natuurlijke) eten bereiden; het was een erg leuke, interessante en smaakvolle dag in de Biesbosch. Complimenten voor Brammert en zijn collega's, die één en ander in goede banen leidden, op een erg ontspannen manier. Aan alles was gedacht, en zelfs een flinke regenbui mocht de pret niet drukken.

  thumb Lars Wouters, De Goudse Verzekeringen
  6/26/2017
 •   Brammert heeft op ons 12,5 jarig huwelijksfeestje een workshop gegeven. We kregen erg positieve reacties van de deelnemers: Lekker praktisch bezig zijn, nieuwe dingen leren over 'gewone' ingrediënten en natuurlijk de erg enthousiaste presentatie van Brammert.

  thumb Julian van der Veer
  4/26/2016

“Zelfs een flinke regenbui mocht de pret niet drukken.” (Lars Wouters, Goudse Verzekeringen)
“Absoluut een aanrader!” (Heleen Regenspurg, Erfgoed Brabant)
“Fantastisch bedrijfsuitje.” (Bianca Heeren, Da Vinci College Dordrecht)
“Hele ervaren mensen.” (Linda Weekers, Contour de Twern)
“Uitstekend geregeld.” (Coby Zuidema, Rijkswaterstaat)
“Aan alles was gedacht, met kwaliteit voorop.” (Inge Mous, Gemeente Dordrecht)
“Heerlijk gegeten.” (Paul ten Have, Gemeente Tilburg)
“Het heeft iets ruigs en avontuurlijks.” (Ofira Nebelstein, Trivire)
“Relaxte sfeer.” (Liesbeth van ‘t Ende)

Deze bedrijven boekten eerder bij ons:

Dordrecht-wk17 koninginnedag.inddcontour_de_twern_logo da_vinci_college_logo gemeente_tilburg_logo ouwehand_bouw rijkswaterstaat_logo