Kerstborrel bij het kampvuur?

Sluit het jaar af in wintersferen en sleep je familie of collega’s mee naar buiten. Wij geven je een paar tips bij het organiseren van een kerstborrel buiten. Dat geeft de jaarafsluiting en kerstactiviteiten een extra feestelijk tintje.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de directie- of huiskamer op te leuken met sfeerverlichting, een kerstboom en champagne met borrelhapjes. Maar wij hebben de ervaring dat een feestje buiten veel bijdraagt aan de sfeer. En wat is er beter dan het jaar gezamenlijk ontspannen afsluiten na een drukke periode?

koken op houtvuur bogracs

Een pan boven een kampvuur. Dat geeft gelijk veel sfeer.

Creëer een wintersfeer

Zet een paar vuurkorven neer, hang een pan met warme glühwein boven het vuur en serveer er wat lekkere hapjes bij. Heb je gelijk een informele sfeer te pakken, waar iedereen even lekker bij ontspant.
Zelf de materialen niet bij de hand? Dan huur je die toch gewoon bij ons? Bang dat de regen roet in het eten gooit? Een partytent is vaak snel geregeld.

Liever uitbesteden?

Geen zin in veel regelwerk? Of is de groep te groot om het bedrijfsevenement of familiefeest zelf te managen? Dan kun je ons inhuren om je kerstborrel, oudejaarsfeest of kerstfeest in te richten.
We zijn goed voorbereid op onvoorspelbaar weer, kunnen voor een overkapping zorgen op locatie en hebben altijd leuke ideeën voor de hapjes en de drankjes. Een zorg minder. Voor een feestje met warme glühwein met een lekker hapje moet je rekenen op 27,50 euro per persoon (vanaf 15 personen). Voor een extra gang rekenen we slechts 3,50 euro p.p.

Een gezellig samenzijn op een bijzondere locatie in de Biesbosch.

Jubileum of special?

Is er dit jaar wat extra budget in kas of gaan de feestelijkheden gepaard met een jubileum en wil je wat groter uitpakken, dan zou je aan ons winterarrangement kunnen denken. Samen een driegangendiner op houtvuur bereiden en aansluitend genieten van gezellig samenzijn bij het kampvuur op een unieke feestlocatie in de Biesbosch.
Voor een standaard kookarrangement betaal je 39,50 euro per persoon. Dat is exclusief drankjes. Het winterarrangement is eventueel uit te breiden met extra gangen.