Huur of koop een heksenketel

In onze webshop kun je terecht voor een prachtige Hongaars bogracs, ook wel bekend als heksenketel. De ideale kookketel voor heerlijke eenpansgerechten, glühwein of chocolademelk. Te bereiden boven houtvuur of gas. Een mooi kerstgeschenk of cadeau met de feestdagen. Heksenketels zijn verkrijgbaar vanaf 59 euro.

bogracs huren kopen verhuur ketel heksenketel

Bereid een heerlijk eenpansgerecht op houtvuur in een originele Hongaarse bogracs.

LET OP! Huur en verkoop gaat alleen via de webshop.

TIP: Wil je een keer met een gezelschap onder begeleiding van een professionele buitenkok eten bereiden in de bogracs? Bekijk dan de mogelijkheden voor een kookworkshop op locatie.

De bogracs, ook wel bekend als heksenketel, wordt in Oost-Europese landen nog steeds in familieverband gebruikt. Meestal om een lekkere Gulyas (maaltijdsoep) te bereiden. Vaak bereid met verse paprika, een groente die in Hongarije veel verbouwd wordt, in combinatie met aardappelen en ui en vlees.

De pan leent zich, behalve voor traditionele Oost-Europese gerechten, ook uitstekend voor het maken van allerlei soepen of stoven. Een aantal van deze recepten vindt u onder het kopje recepten.

Heksenketel kopen of huren

Passie voor Puur faciliteert de verhuur en de verkoop van deze heksenketels via de webshop. Er zijn allerlei combinaties mogelijk. Hieronder enkele voorbeelden:

  • Standaard: vuurschaal + ketel (13 liter) + driepoot (120cm)
  • Extra large: vuurschaal + pan (30 liter) + driepoot (150cm)
  • Bezorgkosten regio Drechtsteden (Zwijndrecht, Papendrecht, Dordrecht, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht): 7,50 euro (brengen) of 15 euro (brengen/halen)
  • Zelf afhalen: gratis afhalen/retourneren in Dordrecht