lekker buiten spelen

Avontuurlijk kinderfeestje in de Biesbosch

Wat is er leuker voor kinderen dan lekker buiten te zijn en te genieten van natuur en lekker eten? Passie voor Puur verzorgt een spannende kids survival met avontuurlijke buitenactiviteiten. Vuur maken, koken op houtvuur, een schuilplaats bouwen en een spannend bosspel. Succes gegarandeerd!

Lekker avonturen beleven in de buitenlucht. Bak je eigen brandnetelomelet op houtvuur. Bouw een schuilplaats voor de nacht. Een spannend spel, het bos in, zelf vuur maken. Kinderen komen op een speelse manier in aanraking met vers voedsel, leren zelf eten te bereiden, vuur te maken en snuiven gelijk de gezonde buitenlucht op. Ons kinderfeestje in de Biesbosch is een complete belevenis.

Bekijk een video-impressie (tekst gaat hieronder verder!)

Onze activiteiten vinden plaats op een vaste locatie in de Hollandse Biesbosch.

Voorbeeldprogramma (duur ca. 2,5 uur)

13.30u – start programma, schuilplaats bouwen
14.15u – vuur maken
14.45u – korte pauze/limonade
15.00u – bosspel
15.45u – brandnetelomelet bakken
16.00u – einde

Kosten

Voor onze standaard kids survival rekenen we 17,50 euro p.p. voor een programma van ca. 2,5 uur. Dat is inclusief workshop vuur maken, shelter bouwen, brandnetelomelet bakken en een bosspel. Minimaal aantal deelnemers is 7.

Voorwaarden

  • U regelt zelf het vervoer van en naar de activiteitenlocatie
  • Begeleiding van tenminste 1 volwassene is verplicht ivm de veiligheid
  • Drinken en lekkers bij ontvangst en in pauzes wordt door de ouders verzorgd (kan ook door ons, tegen meerprijs)
  • Als er allergie- of andere voorwaarden zijn, verzoeken wij u dat vooraf kenbaar te maken (we werken overigens standaard met rundvlees en verse groenten)

* Onze activiteiten zijn alleen geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder (ivm de veiligheid). Kinderfeestjes kunnen alleen op woensdag- of vrijdagmiddag geboekt worden.