Najaarsactie: buiten koken met korting

Wij houden van de Herfst! Koken met paddenstoelen, noten of pompoen bijvoorbeeld. Runderstoof in rode wijn of bokbier. Buiten koken op houtvuur is een unieke belevenis. Van 15 oktober tot 15 maart geven we bovendien 15 procent extra korting op dit arrangement. Dus kom ook proeven!

buiten event outdoor koken houtvuur sfeer herfst najaar

Sfeervolle avond in november. Kampvuur, heerlijk eten en goed gezelschap.

Koken op houtvuur in het hartje van de Biesbosch. Een unieke belevenis in een fascinerend seizoen. De Herfst is voor ons synoniem aan geur, kleur, smaak en beleving. Dus neem je collega’s of vrienden eens mee naar buiten en verras ze met een heerlijk buitenarrangement bij het kampvuur.

Kookarrangement

Een kookarrangement bestaat uit een workshop van ca. 2,5 uur, waarin we gezamenlijk een heerlijk eenpansgerecht bereiden. Bijvoorbeeld een zoete runderstoof, met pompoen, paddestoelen, zoete appel of noten. Meestal garneren we het geheel met een wild ingrediënt.

koken op houtvuur bogracs

We koken in een traditionele Hongaarse bogracs. Bij slecht weer beschikken we over overkappingsmogelijkheden.

Aansluitend genieten we met elkaar van een uitstekend 3-gangendiner, dus mét voor- en nagerecht. Drankjes kunnen ook door ons verzorgd worden.

Programmaduur

Het programma start meestal rond 15u00/15u30 en wordt rond 20u00 afgesloten.

Kosten

De kosten voor dit najaarsarrangement zijn 32,50 euro p.p. (normaal 37,50 euro). Dit geldt bij een minimale deelname van 15 personen. Voor groepen boven de 25 personen wordt extra korting berekend. Informeer naar mogelijkheden en voor een vrijblijvende offerte via onderstaand formulier.

Naam

Mailadres

Telefoon

Groepsgrootte

Datum

Programmakeuze

Opmerking(en)