Lekker naar buiten

Je leest het goed, we gaan minder online doen en meer naar buiten. Dat is goed voor ons en (waarschijnlijk ook) beter voor jullie. Hopelijk komen we je een keer tegen zittend bij een warm knapperend houtvuur, snuivend boven een heerlijke pan soep of verstild langs het water in de ontspannen omgeving van de Biesbosch.

Waarom minder online?

Eigenlijk moet je het zo zien: we gaan meer tijd offline doorbrengen. Als outdoor onderneming met een passie voor puur eten en gezond leven, past het gewoon heel goed om bezig te zijn met handen, voeten en creatieve geest. Er is nog zoveel te ontdekken.

Goed voor ons?

Jazeker, want online marketing en activiteiten bijhouden kost ons veel tijd en energie. Dat betekent minder tijd voor het opzetten en onderhouden van waardevolle outdoor-activiteiten.

Beter voor jullie?

Ook dat. Al die tijd dat jij onze berichten via social media volgt, ben je online actief en dus eigenlijk je lichaam en geest aan het vermoeien. Zonde van je tijd. Bovendien is de concentratiespanne online zo kort, dat onze buiten-boodschap niet echt doordringt.

Waar kom ik jullie dan tegen?

Geen zorgen, we zijn gewoon nog op internet te vinden. De agenda en informatie op onze website blijft up-to-date. Verder kun je je altijd abonneren op onze nieuwsbrief. (Maximaal) eens per kwartaal sturen we de belangrijkste informatie rond per mail. En verder hopen we je vooral buiten tegen te komen tijdens een van onze outdoor-activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *