Bedrijfsuitje in de Biesbosch

Test je survival skills! Bouw een reuzenkatapult en strijd tegen andere teams. Maak kennis met de wereld van eetbare planten. Leer zelf vuur maken met oude technieken. Aansluitend genieten van een heerlijke maaltijd op houtvuur. Een outdoor programma is al mogelijk vanaf 27,50 euro p.p.

Maak tijdens dit bedrijfsuitje kennis met de spectaculaire, ongetemde natuur van de Brabantse Biesbosch. Geniet met collega’s van een sportief en onvergetelijk dagje uit.

Voor groepen faciliteren wij o.a.:

  • Survival workshops (vuur maken, eetbare planten zoeken);
  • Reuzenkatapult bouwen;
  • Workshop outdoor cooking (koken op houtvuur).

Onze outdoor programma’s worden begeleid door ervaren buitenkoks en gecertificeerde survivalgidsen.

Team survival in de Biesbosch

vuur maken survival biesbosch

Vuur maken met behulp van firesteel of vuurslag. Een van de vaste onderdelen van het outdoor-programma.

De team survival in de Brabantse Biesbosch belevenisvolle activiteit en een heerlijk dagje uit. In een Canadese kano vaar je langs dichtbegroeide oevers en door smalle kreekjes. Je gaat op zoek naar eetbare planten, onder begeleiding van ervaren natuurgids, en leert diverse vuurtechnieken beheersen. Aansluitend koken we gezamenlijk een heerlijk eenpansgerecht op houtvuur.

Prijs voor een middag- en avondprogramma (13u – 20u): 55 euro p.p.* (incl. koffie met lekkers bij ontvangst, voor-, hoofd- en nagerecht, excl. drankjes).

Katapult bouwen

teambuilding bedrijfsuitje actief outdoor buiten

Als team een werkende reuze katapult bouwen, leuk en leerzaam.

Ben je op zoek naar een uitdagend teamspel voor jouw bedrijfsuitje? Bouw samen aan een levensgrote katapult en strijd met je teamleden om de eer door zover mogelijk te schieten of doelen te raken. Een groepsactiviteit met een mooie mix van spelplezier, technisch inzicht en goed samenwerken.

Prijs voor een ochtend- en middagprogramma (van 11u – 15u): 27,50 euro p.p.* (incl. koffie met lekkers bij ontvangst en een uitgebreide lunch).

Outdoor cooking

koken op houtvuur met groep of bedrijfsuitje

Samen genieten van een heerlijk 3-gangendiner bereid op houtvuur.

Met collega’s bereid je, onder deskundige begeleiding van een buitenkok, een heerlijk eenpansgerecht op houtvuur. Een zinneprikkelende maaltijd met uitsluitend verse ingrediënten! Van runderstoof tot vegetarisch. Tijdens en na het koken is er natuurlijk volop ruimte voor ontspanning en een lekker drankje.

Prijs voor een middag- en avondprogramma (van 15u – 20u): 37,50 euro p.p.* (incl. voor-, hoofd- en nagerecht, voor drankjes wordt een meerprijs berekend).

Aanvraag prijzen & beschikbaarheid

Naam

Mailadres

Telefoon

Groepsgrootte

Datum

Programmakeuze

Opmerking(en)

* Genoemde tarieven gelden vanaf 25 deelnemers, informeer voor groepen vanaf 12 personen naar de aangepaste tarieven.  Voor drankjes geldt een meerprijs. Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.